Piix Wireless Monitorizare cardiaca acasă – Supus unui trial randomizat, in vederea aprobarii

 

Piix Wireless Home Cardiac Monitoring

Piix Wireless Home Cardiac Monitoring de la Corventis

Dispozitivul de la Corventis monitorizeaza nu numai Fibrilatia Atriala si orice tulburari de ritm, dar monitorizeaza si semnele de insuficienta cardiaca care apar pe EKG. Dispozitivul a primit recent aprobarea pentru utilizare clinica in UK.

Piix Wireless Monitorizare EKG la domiciliu e supus in UK unui randomized-trial cardiac

Corventis, un producător de dispozitive de monitorizare EKG wireless CHF care măsoară ritmul cardiac, variabilitatea ritmului cardiac, rata respiratorie, starea de fluide și de activitate de la Institutul de Sanatate West Wireless, o organizatie de cercetare pentru promovarea utilizării tehnologiei fără fir în medicină, si-au unit fortele pentru a efectua mai multe încercări ale dispozitivului Piix, un gadget de monitorizare, in centrul clinic.

Din comunicatul de presă:

Sistemul de monitorizare wireless de la distanță Corventis’ a fost aprobat de FDA in februarie 2009, care stabilește potențialul pentru un  studiu clinic randomizat multicentric. Procesul va fi efectuat de Institutul de Sanatate West Wireless si condus de Dr. Eric J. Topol, director medical al Institutului. Dr. Topol este, de asemenea, sef academic la Scripps Health si titular al catedrei Gary și West Mary de Medicina inovatoare.
Participarea la studiu randomizat pivot cu WWHI si Corventis vor fi oferite la site-urile susținute de National Institutes of Health Clinic si translationala Stiinte Premiul (CTSA) Consorțiul Național, care constă din 38 dintre cele mai prestigioase centre universitare medicale din Statele Unite. Studiul este conceput pentru a valida clinic tehnologia de monitorizare de la distanță fără fir în gestionarea proactivă la pacientii cu insuficienta cardiaca si reducerea reinternarilor in spital.

 

Cititi mai multe despre dispozitivele miniaturale de monitorizare EKG la domicliu pe ConsultatiiLaDomiciliu.ro

Daniel Ganea
Vino cu mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.