Health Patch MD – plasturele EKG Bluetooth 4.0

Health Pach MD

Senzorul ekg la purtator al dispozitivului HealthPad MD produs de Vital Connect pentru inregistrarea electrocardiogramei și a bătăilor inimii, a primit certificare a echipamentului medical în Japonia.

Vital Connect Inc. a anunțat că senzorul portabil ekg „Health Patch MD” a obtinut o certificare terță parte (transmițător ECG de telemetrie / senzor de mișcare corporală) de echipament medical în Japonia.

„Propunem noi posibilități pentru personalul medical din Japonia de a monitoriza semnele vitale ale pacienților”. Plasturele EKG HealthPatch MD este un senzor de unică folosință care poate fi purtat prin lipire pe piept. Colectarea informațiilor biologice, cum ar fi electrocardiograma (monopolar), frecvența cardiacă, starea respiratorie, postura, temperatura suprafeței corpului, e urmata de transmiterea datelor fără fir cu Bluetooth 4.0. Greutatea este de 10 g, grosimea este de 6 mm.

Datele transmise wireless pot fi analizate și afișate pe echipamente cu diverse programe dedicate. Ca exemplu de utilizare, se presupune că informațiile biologice sunt colectate / transmise în mod continuu pentru pacienții cu boli cronice sau subiecți care au participat la studii clinice. Atunci când este utilizat pentru monitorizarea informațiilor biologice in ambulator și la pacienții spitalizați, personalul medical poate măsura continuu datele pacientului în timp real. Vital Connect spune că „HealthPatch MD își propune să fie o soluție la astfel de probleme” pornind de la problema îmbătrânirii cu care se confruntă societatea japoneză și a creșterii rapide a cheltuielilor medicale.

Cititi mai multe despre dispozitivele miniaturale de monitorizare EKG la domicliu pe ConsultatiiLaDomiciliu.ro

Daniel Ganea
Vino cu mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.