Ecografia Doppler color la domiciliu

Ecografia Doppler color la domiciliu este o investigatie pe cat de utila, pe atat de rara la domiciliu, din cauza costurilor ridicate ale aparaturii mobile si a dificultatii de a mobiliza medicul specialist din spital.

Ecografie si ecocardiografie doppler color la domiciliu Bucuresti Sector si Ilfov

Ecografie si ecocardiografie doppler color la domiciliu Bucuresti Sector si Ilfov

Utilitatea unei ecografii doppler la domiciliu se remarca nu numai in cazul ecografiei cardiace la domiciliu ci mai ales in cazul bolilor vasculare periferice, arteriale si venoase.

Tromboza de vase profunde (TVP), abdominale sau ale membrelor, embolia arteriala periferica (BAP, AOMI) sau enterala (in abdomen, intestinala in cele mai multe cazuri), beneficiaza de asanumita fereastra terapeutica daca sunt diagnosticate corect la timp.

Cele mai multe tromboze se prezinta la camera de garda sau la policlinica abia dupa ce trec cateva zile pana la cateva saptamani de la debutul simptomatologiei (picior umflat, dureros, ingreunat, cu tegumente schimbate la culoare).

Fereastra terapeutica?

Fereastra terapeutica optima este momentul optim in care interventia medicamentoasa, in cazul TVP – tromboliza medicamentoasa cu anticoagulant administrat i.v. pe injectomat/seringa programabila timp de cateva zile.

De aceea impreuna cu cativa colegi ne straduim sa aducem tehnologia acasa la pacient facand ecografie si ecocardiografie doppler color la domiciliu Bucuresti Sector si Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.