Bun venit!

11 mai 2016


Cauta consultatii medicale la domiciliu bucuresti si ilfov

1. Dacă nu găsiți pe site (sugestie: folosiți căsuța de Căutare pe site din partea dreaptă), vă rog sa trimiteți întrebările dvs folosind formularul din josul paginii.

2. Citiți Termeni și conditii, pentru că folosirea oricăruia din mijloacele de comunicare puse la dispoziție implică acceptarea lor din partea dvs, echivalând cu un contract online.

3. Cel mai simplu este să ne trimiteti un mesaj folosind unul din formularele de la finalul fiecarui articol.

4. Pentru programarea online a unei consultații la domiciliu cât si pentru programarea unor consultații medicale online sau telefonic vă stau la dispoziție telefoanele.

.

Medicul raspunde si in Comunitatea Oamenilor Sanatosi       Medicul răspunde online pacienților 

.

Trimite-ne un mesaj online:


.
.

Pentru feedback

Mulțumim pentru comentarii – feedback-ul dvs ne ajută să fim mai buni. În mesajele trimise pe site, vor fi anonimizate automat datele de identificare și de contact, așa că puteți da o adresă de email validă, sistemul vă va anunța când primiți răspuns de la un medic sau de la altcineva. Nu salvăm și nu prelucrăm adresele de email, raspunsul medicului specialist va veni prin intermediul sistemului automatizat.

 

Scrie-ne un comentariu

 

 

 

 

 

.


.
.
.

Sau programeaza acum o consultatie la domiciliu


Utilizand acest site si a mijloacelor de comunicare puse la dispozitie va asumati Termenii si conditiile care guverneaza relatia dvs online cu site-ul.

Pentru programarea online a unei consultatii la domiciliu cat si pentru programarea unor consultatii medicale online sau telefonic va stam la dispozitie la telefon, pe facebook sau prin website.
Câștigă timp completând fișa medicală online apoi fă o programare telefonică pentru consultație medicală la domiciliu sau la cabinet. Sau citeste despre inscrierea la medicul de familie.

 

Daca nu pot raspunde imediat, va rog sa-mi trimiteti un SMS in care sa-mi dati cateva detalii ca sa inteleg despre ce este vorba, sa pot evalua gradul urgentei dvs medicale si va voi contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili impreuna care este cel mai bun mod de actiune in fiecare caz in parte.

.

Consultatii la domiciliu in Municipiul Bucuresti Sector si judetul Ilfov

Programari puteti face telefonic, numarul de telefon aparand automat dupa completarea fisei online

In functie de disponibilitate, zilnic intre orele 07.30 si 23.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.