Onesie pentru monitorizarea ECG pediatrică, wireless fără baterie

Onesie pentru monitorizarea ECG pediatrică wireless fără baterie
 
Onesie ECG asigură monitorizarea fiziologică constantă prin intermediul unui dispozitiv flexibil, mai puțin baterie care se fixează în interiorul articolului.
 
Cercetator principal (e): Benton H. Calhoun
 
Necesitatea:
Monitorizarea continuă a informațiilor fiziologice vitale, untethered prin fire / cabluri de la patul echipamente de monitorizare, pot imbunatati in mod dramatic capacitatea de medici si persoanele care ii ingrijesc pentru a evalua starea de sanatate a copiilor, și să monitorizeze constant (atât în ​​și în afara spitalului) pacienți pediatrici pentru critică dar greu de a detecta semnale sau evenimente negative, cum ar fi aritmii sau convulsii.
 
Dispozitivul:
Onesie ECG asigură monitorizarea fiziologică constantă prin intermediul unui dispozitiv flexibil, mai puțin baterie care se fixează în interiorul articolului. Acest dispozitiv miniatural va fi alimentat de căldură organism ori de câte ori este purtat, se colectează în mod continuu ECG de grad medical, pentru a monitoriza aritmii cardiace, și de a comunica fără fir cu un telefon inteligent. Acest produs va facilita monitorizarea discretă, continuă a sugarilor pentru diagnostic și tratament al afecțiunilor cardiace precum și monitorizarea de wellness longitudinală a copiilor sănătoși.
 
 
Statusul curent:
Prototip
 
Cum a fost sprijinit:
Fondurile APDC sunt folosite pentru a proiecta monitorul ECG portabil Onesie și pentru a crea un set complet de specificații și de materiale pentru acest dispozitiv.
 
 
Cititi mai multe despre dispozitivele miniaturale de monitorizare EKG la domicliu pe ConsultatiiLaDomiciliu.ro

Vino cu mine

Daniel Ganea

"Prin ConsultatiiLaDomiciliu.ro vreau să fiu mai aproape de pacienții mei."  
Dr. Daniel Ganea este "Doctorul tău", Medic Specialist Medic de familie, medic rezident cardiologie, cu Competență în Ecografie și scrie aici articole pentru pacienți. A început cariera ca medic specialist în 2009 în Urgență, a lucrat și pe Ambulanță, aflând ce-și doresc de la medic pacienții care solicită online consultații medicale cu medic specialist la domiciliu. Astfel a aparut ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Dacă ai citit Termeni și condiții, fă o programare online sau telefonic:

Programează consultație

"Cine te poate sfatui mai bine decat medicul, specialist in domeniul lui?"
Daniel Ganea
Vino cu mine

Ultimele postari ale lui Daniel Ganea (vezi toate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.